еменужка Петкова обвини кабинета Петков в лъжи относно проверките на Балкански

...
еменужка Петкова обвини кабинета Петков в лъжи относно проверките на Балкански
Коментари Харесай

Теменужка Петкова обвини кабинета „Петков в лъжи


еменужка Петкова упрекна кабинета „ Петков " в неистини по отношение на инспекциите на „ Балкански поток ", назначени от някогашния министър председател. 

„ Правителството на Петков не изневери на себе си и на своя жанр да ръководят с неистини, операции, да заблуждава българското общество. Броени минути преди да изоставен рамките на Министерски съвет, излязоха с прессъобщение, от което излиза наяве, че Петков е назначил две междуведомствени работни групи, които да създадат инспекция, свързани с „ Балкански поток ”. Според тях тези групи са открили съществени нарушавания. Няма по какъв начин две междуведомствени работни групи да изземват компетенциите на обособените институции в страната. Вярно е, че през последните 7 месеца държавното управление на господин Петков показва тотално неуважение на законите, институциите, Конституцията и въпиюща непросветеност. Правовата страна за тях не значи нищо ”, сподели още Петкова. И увери, че ГЕРБ в никакъв случай не е подписвала неизгодни за България контракти и документи.

Тя насочи още обвинявания към бившето държавно управление.

„ Другата огромна неистина е за финансирането на плана. Ясно са казани в решение на КЕВР приходите на „ Булгартрансгаз ” какви би трябвало да бъдат - 309 331 млн. лева Проектът осъществя доста по-големи доходи ”, посочи Петкова.

По думите ѝ Петков и държавното управление му са нездравословни за България.

„ Надявам се хората и институциите да не не помнят какво сътвориха тези хора. Те са нездравословни за България. Мисля, че през днешния ден е един прекрасен ден за българската народна власт, тъй като тези хора си отидоха ”, сподели тя.

За интерконектора Гърция-България

„ В този план сме вложили сърце и душа и сме дали всичко от себе си, с цел да стане факт. Петков го провали, не съблюдава периода. Тъй като ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ на идващите избори, ви давам обещание, че ще създадем всичко належащо в действителност да потече цялостния размер азерски газ по тази връзка ”, разяснява още някогашният енергиен министър.

„ Боя се, че за наследството на кабинета „ Петков ” ще се приказва дълго. Той не изневери на стила си, стартира и приключи в изострен спор и разминаване с действителността ”, каза Томислав Дончев.

По информация на Нова телевизия. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР